Attilus Caviar på The Restaurant Show 2019

The Restaurant Show har blivit den optimala knutpunkten för aktörer inom hotell- och restaurangbranschen som vill skapa kontakter, och lyfta fram och upptäcka nya produkter, tjänster och leverantörer. Ett evenemang där fler än 300 branschledande namn visar upp allt ni kan tänkas behöva för att lyckas i branschen.

Vi på Attilus Caviar är med vår prisbelönta expertis inom kaviarproduktion stolta över att få ta del av denna prestigefyllda och högaktade gastronomiska plattform. Vi levererar till några av världens mest välrenommerade aktörer inom fine dining och vi missar aldrig ett tillfälle att få träffa våra befintliga samarbetspartners och att knyta nya värdefulla kontakter inom hotell- och restaurangbranschen.

Kom till monter US63 på The Restaurant Show, träffa oss och upplev den hängivenhet, det tålamod och den expertis som genomsyrar vår exklusiva kaviar. Provsmaka vår utsökta, finkorniga Malossol Royal Siberian eller den lite mildare men ack så lyxiga Royal Oscietra, och se med egna ögon det som gör Attilus Caviar till kaviarkonnässörernas absoluta favorit. Det är inte för inte vi kallas en av världens främstakaviarproducenter. 

Vi finns på plats mellan den 30 september och den 2 oktober, 2019. 

Välkommen!

Våra produkter