GÖR SÅ HÄR
1. Smält smöret i mikrovågsugn eller liten kastrull på mellanhög värme.
2. När smöret smält väntar du tills det separerar, häller det i en behållare och slänger den del som är mjölkig och fast.
3. Fyll en mellanstor kastrull till hälften med vatten, och sjud.
4. Lägg äggulorna i en mellanstor stekpanna, tillsätt vatten och sätt stekpannan över kastrullen med vatten och vispa tills äggulorna har fått dubbel volym, och var försiktig så inte äggulorna stelnar.
5. Ta bort kastrullen från värmen och häll bort vattnet, lägg en kökshandduk över kastrullen och sätt metallskålen på. Handduken hjälper till att hålla skålen på plats medan du vispar i smöret.
6. Börja vispa äggulorna långsamt och tillsätt smöret utan att blandningen skär sig. När allt smör tillsatts, krydda med tabasco och lite salt efter smak.
7. Täck med plastfolie och ställ på en varm plats.
8. Koka upp en mellanstor kastrull med saltat vatten. Knäck äggen i 4 formar och tippa ner ett i taget i kastrullen med vatten och se till att vattnet småkokar för att äggen ska stelna. Koka efter smak.
9. Medan du väntar på att äggen kokar rostar du dina bagel.
10. När äggen och bagel klara toppar du bageln med den rökta stören och äggen.