GÖR SÅ HÄR
1. Tillsätt vitt vin, schalottenlök, timjan och citronjuicen en liten såskastrull på mellanhög värme, reducera vätskan till hälften och sila sedan bort schalottenlök och timjan. Häll tillbaks vätskan i kastrullen. Tillsätt grädden och sätt kastrullen på låg värme. Vispa långsamt i smöret bit för bit tills det har smält. Krydda med salt och peppar och låt stå varmt.salt och peppar Värm upp olivoljan i en stor stekpanna, tillsätt den skivade vitlöken och spenaten, och tillaga tills spenaten blivit mjuk. Ta bort från värmen och sila.
3. Lätt spenaten i en matberedare tills du fått en fin puré. Krydda med salt och peppar och lägg i en liten kastrull, och ställ åt sidan.
4. Krydda hälleflundrabitarna med salt och peppar.
5. Värm upp olivoljan och smöret i en nonstick-panna, när smöret börjar bli brunt lägger du i hälleflundran och tillagar 3 till 4 minuter på varje sida eller tills fisken nästan är klar. Ta bort fisken från stekpannan och ställ på en varm plats. Spara skyn i stekpannan.
6. Sätt tillbaka stekpannan på värmen, tillsätt champinjonerna och tillaga i några minuter tills svampen är klar, sedan tillsätts vinäger och krydda med salt och peppar och stäng av värmen.
7. Värm försiktigt spenaten och smörsåsen, och tillsätt kaviar till smörsåsen. Servera hälleflundran med spenat, champinjoner och smörsås.