Pappardelle-paste med störlever

Attilus recept

INGREDIENSER

För 4 personer

Gr pappardelle-pasta400
Olivolja1 msk
Skivade vitlöksklyftor2
Smör2 msk
Gr färsk störlever hackad och sköljd400
Liten knippa persilja hackad
Vermouth2 msk
Från 1 citronSaften
Salt och peppar efter smak
Liten bit Bottarga att rivag

GÖR SÅ HÄR

1. Koka upp en stor kastrull med saltat vätten, och koka pappardellen enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Medan du väntar på att pastan kokar värms en stor non-stick stekpanna med olja, vitlök och smör. När smöret börjar bli brunt tillsätts störlevern och stek i 2 minuter eller tills levern är klar, och vänd på bitarna då och då. Tillsätt persilja, vermouth och citronjuice i stekpannan och stek i ytterligare 30 sekunder, krydda med salt och peppar. Ta bort från värmen och ställ på en varm plats.

3. När pastan är klar hälls vattnet av men spara en skopa av pastavattnet.

4. Blanda ihop pasta och levern och det sparade vattnet i en stor skål, och fördela sedan i 4 varma skålar, riv över Bottarga-osten och servera genast.

Våra produkter