GÖR SÅ HÄR
1. Värm mjölk, grädde och vatten i en mellanstor kastrull, lägg i blomkålen och koka på mellanhög värme med locket på tills blomkålen känns mjuk, i ungefär 8 - 10 minuter.
2. Lägg i blomkål och smör i en mixer tills den är mjuk. Ta ur blandningen och lägg i en liten kastrull, krydda med salt och peppar.
3. Värm upp olivoljan i en stor non-stick-stekpanna, stek svartpuddingen i 2 minuter på varje sida eller tills puddingen är krispig. Ta ur dem ur pannan och lägg dem på hushållspapper.
4. Öka värmen och bryn pilgrimsmusslorna på båda sidor i 1 minut. Ta ur dem ur pannan och lägg dem på hushållspapper tillsammans med svartpuddingen.
5. Värm blomkålspurén och fördela på 4 varma tallrikar, toppa med pilgrimsmusslor, svartpudding, kaviar och små salladsblad. Ringla över rapsoljan och servera.