Rökt stör och potatiskaka

Attilus recept

INGREDIENSER

För 1 person

Från frigående höns3 ägg
Vispgrädde2 msk
Riven parmesan10 g
Olivolja1 msk
Smör2 msk
Kokad färskpotatis skivad100 gr
Rökt stör,50 gr
Skivad salladslök1
En liten knippa dill
En liten knippa persilja,
Finhackad rödlök1/2
Mellanstor tärnad ättiksgurka1
Kärnmjölk2 msk
Pepparrot1 tsk
Salt och peppar efter smak

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa äggen i en liten skål med grädde och parmesanost och krydda med salt och peppar.

2. Vispa mjölk och pepparrot i en liten skål grädde och parmesanost och krydda med salt och peppar.

3. Värm upp grillen till varmt läge.

4. I en liten non-stick stekpanna värmer du upp oljan och smälter smöret på mellanvarmt läge, och när smöret börjar skumma tillsätts äggblandningen och rör några gånger. Sprid ut färskpotatis, stör och salladslök.

5. Lägg under grillen tills äggen precis stelna, och ta bort och låt kallna lite.

6. Precis innan servering strö över rödlök och ättiksgurka på toppen och ringla över kärnmjölksdressingen.

Våra produkter