GÖR SÅ HÄR
1. Värm ugnen till 160 grader.
2. Rosta det bruna brödet i en brödrost till den har fått en brun yta.
3. Bred smöret på det rostade brödet och lägg det i ugnen till rostbrödet är torrt, ungefär 5 minuter. Ta ut brödet ur ugnen och låt svalna.
4. När brödet har svalnat körs det i en matberedare tills det blivit små smulor.
5. Koka pastan in en stor kastrull med saltat vatten (se paketet för koktider).
6. Medan du väntar på att pastan kokar värms olivoljan upp med vitlöken och chiliflingorna på mellanhög värme tills vitlöken är lätt rostad. Tillsätt ansjovis och smör, när smöret har smält tillsätt citronjuice och skal och avlägsna pannan från värmen.
7. När pastan har kokat hälls vattnet av, och spar lite av pastavattnet.
8. Häll tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt vitlök, chili och citronsmör, kaviaren och hälften av dillen.
9. Krydda med salt och peppar och tillsätt en skopa med det sparade pastavattnet och blanda väl.
10. Dela upp i 4 varma skålar, och strö över resten av dillen och de bruna brödsmulorna. Servera genast.