GÖR SÅ HÄR
1. Blanda saffran och vinäger i en liten skål, häll sedan i majonnäsen och kaviaren. Krydda med peppar och ställ åt sidan.
2. Dela persikorna på hälften, ta bort kärnorna och skär i bitar och ställ åt sidan.
3. Värm en grillpanna och grilla korvarna i 3 minuter på varje sida eller tills de fått en fin brun färg, ta bort och låt svalna.
4. Grilla bläckfisken och tentaklerna i 3 minuter på varje sida eller tills de fått en fin brun färg. Ta bort och låt svalna.
5. Blanda rapsolja och melass i en mellanstor skål. Krydda med salt och peppar.
6. Tillsätt rödlök, granatäpplekärnor, tomater och persikan. Skiva chorizon och bläckfisken, lägg dem i skålen och blanda väl.
7. Servera med majonnäsen och strö över mandeln.