INGREDIENTS mediterranean-seabass-tartar-with-dakhla-oyster-attilius-caviar
Recipe serves 1
Seabass |
400gr |
Lemon juice |
35gr |
Gr olive oil |
25 |
Shallot |
15gr |
Pcs oyster |
3 |
Caviar |
80gr |
Oyster sauce:
Fresh free range organic eggs |
2 |
Table oil |
250gr |
Fresh oysters |
6 |
Water |
50gr |
Garnish:
Watermelon |
|
Lime powder |
|
Gold leave |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11700
117
117 kr
17600
176
176 kr
22300
223
223 kr
23400
234
234 kr
29300
293
293 kr
34000
340
340 kr
35100
351
351 kr
58500
585
585 kr
117000
1,170
1 170 kr
175400
1,754
1 754 kr
233900
2,339
2 339 kr
292400
2,924
2 924 kr
N/A
Shop Now