More details - Trout Roe
Laxkaviar är en utmärkt källa till omega-3-fettsyror, som är avgörande för den allmänna hälsan. Dessutom, som en utmärkt proteinkälla tillsammans med viktiga vitaminer och mineraler, inklusive vitamin B12, vitamin D, selen och fosfor, är laxrom en värdefull del av många hälsosamma dieter.
Ingredienser
- Forellrom (Oncorhynchus mykiss)
- Salt
- Konserveringsmedel (sorbinsyra)
Forellkaviar - odlad.
Pasteöriserad. Förvaras i kylskåp vid -4 till +4°C. Bäst före: se på förpackningen. Genomsnittlig hållbarhet 4-8 veckor. När den öppnats, förvara den i kylskåp och konsumera den inom 48 timmar.
Genomsnittliga näringsvärden, per 100 g
- Energi: 849 kJ
- Ursprungsland: Danmark, Finland
- Fetthalt: 8,8 g
- varav mättade fettsyror: 1,20 g
- Kolhydrater: 2,90 g
- varav socker: 0,5 g
- Protein: 28 g
- Salt: 2,5 g
Producerad av Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Produktens ursprung: Tyskland, Danmark, Finland.
Allergener: innehåller FISK
Observera: vid mottagandet bör alla kaviarprodukter kylas så snart som möjligt.